Trendy frisyrer som vil dominere 2016

ponytail05Enten klær eller frisyrer, innleder hver nye året i nye motetrender. Hva er populært i dag blir foreldet i morgen. Med 2016 bare et par måneder unna, er det på tide å få et glimt av de edgy frisyrer og kutt som vil dominere motebildet i året som kommer.

Så, hva kommer til å bli «det neste store» i kvinners frisyrer 2016? Vil chic, uanstrengt bob gjøre det til toppen eller vil nei-oppstyr, forenklede hestehale vinne hendene ned? Du kan finne ut nedenfor.

Frisyrer 2016: Lang og mellomlangt hår

1. Fletter: 

Flette frisyrer vil bli videreført i 2016 Vi er ikke de eneste som sier dette; ledende frisører dele vår mening også. Spesialitet flettene er deres allsidighet. Du kan bruke dem i umpteen stiler – krone flettene, cornrows, fiskebein eller Fishtail flettene, skolen jente flette, den løse rotete side flette, fossen flette, flettet topp knute, siden feide flette etc.

2. hestehale:

For girl-next door utseende, gjør den elegante, ydmyke hestehale dine frisyrer 2016 hakke. Hestehale passer nesten alle ansiktsformer og hold godt på alle typer hår. De er lave vedlikeholds stiler og perfekt for dager da det ikke er tid til å tilbringe foran speilet. Det er forskjellige måter å transformere et vanlig, kjedelig hestehale til et elegant og stilig en som vil snu hoder uansett hvor du går. Samle håret i en slank, høy hestehale for en sporty eller profesjonelt utseende. Du kan mildne denne utseende med en puff eller svingte smell. Side ponytails låne en veldig feminin og romantisk følelse. En hestehale, ikke for høyt ikke for lavt med Cleopatra smell ser bra ut også. En hestehale i nakken er den beste match for casual wear.

3. Løse Waves:

De lange løse bølger er kommet for å bli. Denne 90-tallsinspirerte frisyre aldri synes å gå av moten. Det inkluderer store bouncy krøller til løse bølger som gir inntrykk «Jeg kom akkurat ut av sengen». Hvis du har naturlig krøllete hår, spille opp krøllene på håret. Hvis du har en rett og glatt hår, skape utseendet med curlers eller en krølltang.

Frisyrer 2016: Kort frisyre

De tre frisyrer som er nevnt ovenfor gjelder for lang eller mellomlangt hår. Du trenger ikke bekymre deg hvis du har kort hår, så er det imponerende alternativer for deg også. Faktisk kan selv kvinner med lange lokker oppdatere sitt utseende ved å gå short i den kommende sesongen. Kortere kutt har flere fordeler. Kort hår er lett å vedlikeholde. Korte stiler gjør man se yngre ut. Ikke bare dette, de passer rett og krøllete hår.

Når du går kort sagt, det er en forholdsregel du må ta – du bør velge en hårklipp som compliments din ansiktsform og fremhever ikke ansikts feil. Jo lengre bob eller en stump kutt er den sikreste. Jo lengre bob bare skrubbsår på haken; er 1-2 inches under haken. Det kan være kuttet rett eller på skrå; skiltes på siden eller på midten. En ekstremt kort bob ser best for et rundt ansikt. Bangs og bobs gel godt. Prøv forskjellige typer smell – Fringe, Cleopatra smell, svingte smell eller asymmetrisk smell.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Copyright IT Magazine 2018