Ny frisyre utforming: de nyeste hår trender for denne sommeren!

Du vil være ute i sommer for å være det beste i hver eneste detalj! Her er de hotteste trender og nye frisyre design for denne sommeren.

Sommerens frisyrer for kvinner ikke kunne være noe bedre eller mer kreative. De er en blanding av dristighet, friskhet og awesomeness.

Vi har sett så mange trender på catwalken, noen var utrolig comeback og noen var lyse nye ideer. En av mine favoritt frisyre design trender er tilbake, og det er mer i enn noen gang, er det rett hår, og jeg mener rett hår! Ingen krøller, ingen små bølger på bunnen, bare rett til slutten.

gallery-1460482407-bob-2

En annen stil er tilbake og det er korte gutteaktig hårklipp. Dette frisyre design for kort hår vil gi deg en edgy stil, og det er utrolig flott! Det kan gi deg at one of a kind dristig utseende.

Flytte til farger! Denne sommeren vil være en farge festival i håret avdelingen. Pastellfarger er veldig i sommer, og du kan plukke dem i alle farger du ønsker. Gå for pastel rose, subtil oransje, blått hår og selv grå pastell.

Frynser er tilbake og denne gangen de er korte, veldig kort! Denne frisyren ble sett mye på rullebanene fra Prada, Gucci, Lanvin og andre.

En annen ny frisyre design og det er en første gang trend: Pun. Den Pun er en hestehale bun. De er lave boller som har litt hår lekker ut av dem i en hestehale stil. Hva synes du om denne hybrid blanding?

Du kan også ta i bruk lav hestehale i sommer. Etter å rette håret ditt, kan du gå for en slank lav hestehale som kan gi deg den perfekte jentete utseende.

Etter farger og kutt er det tilbehøret. Vi har sett så mange tilbehør trending på catwalken! Hvis du liker å føle seg som en prinsesse, er dette din sjanse, så kronene er det viktigste hår tilbehør trending denne sesongen. Du kan ha dem lagt til din daglige stil og har det lagt spesielt preg. Pannebånd har også gjort et comeback, og de kommer i forskjellige og ulike stiler: du kan plukke den tynne subtil en med blomster detaljer, eller du kan også plukke brede pannebånd som holder en 90s stil i dem, eller du kan velge den doble pannebånd.

Være alt det du er og la din nye frisyre utforming uttrykke at i en veldig unik måte i sommer. Hvordan vil du style håret ditt i sommer?

Den makeover av Kotex er en blogg for å lese om siste mote nyheter, skjønnhet og enkel makeup tips, underholdning og kjendis nyheter, forholdet og fitness tips. Nå med Kotex nye mobile app, er fullstendig makeover på tuppen av fingrene. Nå kan du sjekke din menstruasjons kalender, film guider, men også vinne verdifulle gaver og mye mer, rett fra lommen.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Copyright IT Magazine 2018