Vintage stil klær for kvinner i dag!

Vintage styling er hovedsakelig klær mellom 1920- og 1990-tallet periode. Selv om du kanskje ikke finner din størrelse og passer i ekte vintage stil klær, kan du finne ditt valg av farger og passer i retro-vintage, som er etterligning av disse design som var på moten år siden.

vintage

Så, hvis du er lei av rotet gjennom at stablet opp klesbutikker, hvorfor ikke designe ditt utseende for neste week-end fest med styling klær? For at drømmen kjolen din, prøve ut noen vintage styling. Det kommer garantert til å få deg til å se originale og fantasifull og selvfølgelig, stilfullt elegant også!

Mange kjendiser er sportslige vintage klær i Page 3 hendelser, og dermed anerkjenner friskhet fra den tiden! Mange av stoff av denne svunne tiden er ikke funnet i dagens verden. Den detaljerte arbeidet med dem som blonder, broderier, hekling, nål arbeid, etc. er ikke funnet i dag.

Stort sett er vintage stil klær tilpasset klær og tekstiler er av høyeste kvalitet. Den detaljering gjort på dem har ingen kamp, overhodet! Kvalitet kombinert med ønskeligheten er verdt å eie i klær. Viss stil og design verdien gjør det verdig. Hvis du ser vintage klær tilbake i markedet er på grunn av denne kvaliteten.

Mesteparten av vintage stil klær er håndplukket fra stockiests, godowns og beslutningstakere eller designere. Noen ganger også etikettene vil være intakt, slik at du kan ha ubrukt første hånd vintage element i hendene.

Den 1960 minis gjør et comeback blant de unge i dag. Tank topper, platåsko, bell bottoms etc er alle gjør runder av motekretser. Diskoteket stil av 70-tallet er godt sett i frisyrer samt klær.

Investering i disse klærne vil aldri være bortkastet. Det betyr at du prøver å bevare et stykke historie samt bidra i å bevare vår tappe miljø. Det er resirkulering! Ved å kjøpe vintage stil klær er det du prøver å resirkulere gamle klær. Det betyr at du kutter ned på avfall. Godt tenkt!

Copyright IT Magazine 2018